به سایت کارماهر خوش آمدید
یکی دیگر از خدماتی که در کارماهر به مشتریان ارائه می شود، نقاشی ساختمان می باشد. خدمات نقاشی ساختمان کارماهر توسط استادکاران باتجربه و دقیق در زمینه : نقاشی داخلی ساختمان، نقاشی درب ورودی، درب ویلا، نقاشی راهرو و ... ارائه می شود. نقاش ساختمان در کارماهر ابتدا محل مورد نظر نقاشی شما را بازدید کرده و پس از بررسی دقیق، در صورت نیاز مشاوره و یا پلان شروع پروژه را ارائه می نماید.
استادکاران نقاش ما با داشتن بیش از 25 سال سابقه کار و رضایت بالای مشتریان به لحاظ کیفیت و دقت در اجرای کار، آماده ارائه خدمات به شما می باشند.
در این مقاله در زمینه نقاشی ساختمان: آشنایی با انواع رنگ، مقدمات شروع نقاشی ساختمان و مراحل آن و نیز روش ثبت سفارش یا قیمت گیری نقاشی را مرور خواهیم کرد.
رنگ های ساختمانی تنوع بالایی دارند ولی تعدادی از آنها برای نقاشی داخال ساختمان کاربرد بیشتری دارد. انواع رنگ های ساختمانی عبارتند از: رنگ روغنی، رنگ پلاستیک، رنگ اکرلیک، رنگ نانو، رنگ مولتی کالر و کنیتکس
رنگ روغنی رنگ ساختمانی است که حلال آن تینر روغنی می باشد. برای نقاشی داخل ساختمان، راهروها و درب ورودی ساختمان، روی چوب، فلز و ... کاربرد دارد. رنگ روغنی دارای انواع براق، نیمه براق و مات می باشد.
مزایای رنگ روغنی: از مزایای رنگ روغنی می توان به دوام و ماندگاری بالا و قابل شستشو بودن آن اشاره کرد. در برخی موارد هزینه آن نیز کمتر است.
معایب رنگ روغنی: یکی از معایب رنگ روغنی بوی زیاد آن است. همچنین رنگ روغنی زمان زیادی برای خشک شدن نیاز دارد. لذا در صورتیکه در محل ساکن هستید و قصد نقاشی آپارتمان خود را دارید امکان ایجاد حساسیت و درگیری مجاری تنفسی بخاطر بوی تند رنگ روغنی وجود دارد.
شماره تماس کارشناس
جهت نقاشی ساختمان : 091 3232 0992
رنگ پلاستیک، رنگی است که پایه آن آب است و بیشتر برای نقاشی سقف استفاده می شود. همچنین در برخی موارد برای آستر، از رنگ پلاستیکی می توان استفاده کرد. رنگ پلاستیک دارای انواع نیمه ماتو مات می باشد. رنگ پلاستیک عمدتا برای نقاشی سقف و داخل کمد استفاده می شود.
مزایای رنگ پلاستیک: رنگ پلاستیک بدون بو می باشد و سریع خشک می شود. و قیمت مناسبی دارد.
معایب رنگ پلاستیک: رنگ پلاستیک زود کثیف شده و قابل شستشو نمی باشد. اگر روی آن رنگ دیگری استفاده نشود، روی لباس تیره اثر می گذارد.
رنگ آکریلیک پایه آب می باشد که معمولا برای داخل ساختمان استفاده می شود. رنگ آکریلیک در سه نوع مات، نیمه مات و براق تولید میشود. رنگ آکریلیک ساختمانی نسل جدیدی از رنگ هاست که به دلیل کیفیت و سرعت خشک شدن و دوام بالا توانسته محبوبیت بسیاری بدست آورد. در واقع رنگ اکریلیک مزایای هر دو رنگ روغنی و رنگ پلاستیک را دارد.
مزایای رنگ اکریلیک: رنگ آکریلیک ساختمانی بدون بو می باشد و سریع خشک می شود. قابل شستشوی محدود و تمیز کردن است و دوام بالایی دارد.
معایب رنگ اکریلیک: رنگ آکریلیک ساختمانی به نسبت کمی گران تر است.
روش های دیگر نقاشی ساختمان : نقاشی با رنگ مولتی کالر، رنگ نانو، کنیتکس، پتینه کاری و ... می باشند.
رنگ نانو
رنگ نانو بیشتر برای نمای ساختمان استفاده می شود که تابش آفتاب شدیدی دارد. بو ندارد و قابل شستشو است . رنگ نانو عایق حرارت است و سریع خشک می شود. قیمت نسبتا بالایی دارد.
شماره تماس
قبل از شروع نقاشی ساختمان رعایت برخی موارد الزامی است. اگر دیوارها قبلا کاغذ دیواری بوده، باید کاملا پاکسازی شود. اگر دیوارها خرابی دارد، باید به درستی گچکاری شود زیرا هر ایراد را نمی توان با بتونه رفع نمود. همچنین اگر دیوارها نم زدگی یا رطوبت دارد، باید کاملا خشک شود. بهتر است قبل از هر کاری نقاش ساختمان محل را بازدید کرده و موارد لازم را به شما متذکر شود.
زیرسازی سطوح قبل از نقاشی ساختمان اهمیت بسیار زیادی دارد زیرا اگر به خوبی و با ظرافت انجام نشود، بعد از اتمام کار برآمدگی ها و ناصافی ها خودنمایی می کند. اگر سوراخ یا ترکی روی سطح باشد، ابتدا باید با دقت بتونه کاری و سپس سمباده گردد. دقت کنید که بتونه کاری برای رفع ترک و خرابی های سطحی می باشد و نباید توقع داشت که جای گچکاری عمل کند.
بعد از این مرحله، سطوح را آستر می زنیم و دوباره جهت ظریف کاری بتونه و سمباده نرم می شود تا سطوح کاملا صاف و لبه ها کاملا تیز و یکنواخت گردد. برای زیرسازی سقف، پودر کناف یا مِل نیز کاربرد دارد.
قبل از نقاشی با رنگ اصلی، نوبت به پرایمر می رسد. پرایمر آثار به جا مانده از سمباده را پوشش می دهد و آنها را از بین می برد.
نکته : برای زیرسازی رنگ روغنی ابتدا روغن الیف زده می شود.
برای زیر کار رنگ آکریلیک پرایمری زده می شود که پایه آب است.
برای رنگ کردن خانه یا درب و سطوح مراحل کار بسته به نوع رنگ کمی متفاوت است. بعد از زیر سازی و بتونه کاری، باید چند دست آستر زیر رنگ اصلی زده شود تا به خوبی پوشش دهد. برخی موارد مانند نقاشی با رنگ اکریلیک، از رنگ پلاستیک برای آستر استفاده می شود تا هزینه نقاشی ساختمان کمتر شده و نیز سریع خشک گردد. همچنین اگر رنگ زیرین کمی تیره بوده، به مراتب تعداد آسترها بیشتر می شود. بعد از آستر زدن و خشک شدن کامل آن، رنگ اصلی بر روی دیوارها یا درب و سطوح زده می شود.
برای نقاشی ساختمان، نقاشی دیوارها، سقف و نقاشی درب و... ابزار متنوعی وجود دارد. غلطک، قلمو، پیستوله و ... که بخاطر سرعت بالا در نقاشی و یکدست شدن کار، عمدتا از غلطک استفاده می شود. استفاده از قلمو نیاز به دقت و مهارت بیشتری دارد زیرا ممکن است رد قلمو بر دیوار و سطوح بماند و نیز به مراتب زمانبر تر است. همچنین برای نقاشی سقف استفاده از غلطک بسیار منطقی تر، آسان تر و سریع تر است.
جهت نقاشی ساختمان :
091 3232 0992
برای ساختن رنگ مورد نقاشی، می توان از مادر رنگ های مختلف استفاده کرد. عمدتا رنگ سفید رنگ پایه است و با رنگ های دیگر ترکیب می شود.
برای پوشش کامل رنگ روی دیوار باید حدودا 4 دست رنگ بخورد. برای رنگ اکریلیک باید 3 دست رنگ پلاستیک و 2 دست رنگ اکریلیک بزنیم.
اگر دیوار مرطوب باشد یا نم داشته باشد، پس از نقاشی ساختمان، رنگ به مرور پوسته می شود یا زیر رنگ باد کرده یا به اصطلاح طبله می کند. حتا اگر رنگ روغنی باشد.
اگر ساختمان را نقاشی کردیم و بعد از اتمام کار، سقف نم زد و زد شد، برای رفع زردی می توانیم مقداری وایتکس بروی محل اسپری کنیم.
رنگ روغنی و رنگ پلاستیکی: رنگ هادی، رنگ سحر، رنگ کرومات،
آکریلیک : رنگ کرومات، تهران شیمی، پارس بهار،
از دیگر برندهای رنگ پلاستیک موجود در بازار می توان به رنگ اطلس، رنگ نیپون، رنگ مالریت، مورسکو و ... اشاره کرد.
برای نقاشی درب حمام از رنگ روغنی استفاده می کنیم تا آن را نسبت به آب و رطوبت عایق کند. ابتدا درب حمام را بتونه کاری کرده و سمباده می زنیم. سپس دو تا سه دست رنگ روغنی می زنیم تا درب حمام ضد آب شود. رنگ روغنی هر بار باید خشک شده و مرحله بعد اجرا شود.
نکته: دقت کنید قبل از شروع به نقاشی درب حمام، اگر نمزدگی یا پوسیدگی دارد، باید حتما برطرف شود.
نقاشی درب حیاط از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا علاوه بر تکات فنی، نتیجه کار می تواند جلوه و زیبایی خاصی به آپاتمان یا ویلا و منزل ببخشد.
برای نقاشی درب ورودی حیاط یا ساختمان باید از رنگ هایی استفاده شود که در برابر آفتاب و گرما و سرما مقاوم بوده و دچار ترک خوردگی نشوند. بدین منظور از رنگ روغنی یا نانو استفاده می کنیم که معمولا رنگ های روغنی مات رایج تر هستند.
برای نقاشی درب ورودی حیاط یا ساختمان ابتدا درب را کاملا تمیز و یکنواخت کرده و سپس کمی ضد زنگ رقیق شده به درب می زنیم. بعد از خشک شدن ضد زنگ، بتونه روغنی زده و سمباده کاری می کنیم. باید تمام درزها و خراش ها برطرف شود تا رطوبت و آب امکان ورود نداشته باشد. سپس کار نقاشی درب را آغاز می کنیم.
پس از بازبینی محل مورد نظر برای نقاشی، هزینه نقاشی ساختمان محاسبه می شود. مهمترین عامل متراژ واحد یا سطوح و تعداد درب هاست و نیز عامل دیگر کیفیت سطوح است. برای دیوارهایی که صاف و مرتب بوده و نیاز کمتری به زیرسازی و بتونه کاری دارند، هزینه نقاشی ساختمان قاعدتا کمتر است. نکته بعدی انتخاب نوع رنگ و برند آن است که هزینه های نقاشی ساختمان را تعیین می کند.
نقاشی ساختمان متری چند؟
با توجه به تغییر قیمت مصالح و خدمات، طبیعتا قیمت روز نقاشی ساختمان باید مدنظر قرار گیرد. در جدول زیر، لیست قیمت نقاشی ساختمان بر اساس نوع رنگ درج شده است. نقاشی ساختمان متری محاسبه می شود ولی محاسبه متراژ روش خاص خود را دارد. قیمت های لیست زیر به ازای یک متر مربع (با احتساب هزینه نقاش و مصالح) ارائه شدهاند.
لیست قیمت نقاشی ساختمان سال 1403 به شرح زیر است:
نوع رنگ : رنگ روغنی
نوع رنگ : رنگ پلاستیک
نوع رنگ : رنگ اکریلیک